ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑΣ

english flagΗ χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, στο εξής αναφερόμενου ως Ψηφιακού Μουσείου Βλαχοκερασιάς (Ψ. Μ. Β.), συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή ορισμένων όρων. Οι χρήστες του δικτυακού τόπου οφείλουν να συμμορφώνονται με τους όρους, σκοπός των οποίων είναι η ενθάρρυνση της αξιοποίησης του υλικού για την ανάδειξη και προβολή της Βλαχοκερασιάς καθώς και την κοινωνική, πολιτισμική και οικονομική ανάπτυξή της, προστατεύοντας παράλληλα τους δημιουργούς και τους χρήστες από παράνομες ενέργειες.
 
Η σύλληψη, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή, καθώς και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ψηφιακού Μουσείου Βλαχοκερασιάς, εκτός από ειδικά ενσωματωμένο περιεχόμενο το οποίο ορίζεται αλλιώς. Ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό που δημιουργήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Ψ. Μ. Β., υλικό που συγκεντρώθηκε από άλλα φυσικά πρόσωπα και υλικό από εξωτερικούς δικτυακούς τόπους. Το υλικό και οι σχετικές πληροφορίες που φιλοξενούνται στον παρόντα δικτυακό τόπο εκφράζουν τις απόψεις των δημιουργών τους και όχι απαραίτητα αυτές των μελών της Επιτροπής και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τους. Σε όλες τις περιπτώσεις, γίνεται αναφορά στους δημιουργούς του υλικού.
 
Στην ιδιοκτησία του Ψ. Μ. Β. είναι και (α) οι τίτλοι "Ψηφιακό Μουσείο Βλαχοκερασιας" και"Vlahokerasia Digital Museum", (β) τα αρχικά  των τίτλων "Ψ.Μ.Β." και "V.D.M.", (γ) το όνομα του δικτυακού τόπου (domain name), vdm-vlahokerasia.gr και (δ) το λογότυπο που σχεδιάστηκε επ' αμοιβή για λογαριασμό του Ψ. Μ. Β.
 
Ενθαρρύνουμε τη λελογισμένη χρήση του υλικού σύμφωνα με το εθνικό και διεθνές δίκαιο για την πνευματική ιδιοκτησία (copyright law). Το υλικό που εμπεριέχεται στο Ψ. Μ. Β. μπορεί να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί και να παρουσιαστεί με την προϋπόθεση ότι αυτό γίνεται για μη-εμπορική χρήση ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά στο Ψ. Μ. Β. και στο δημιουργό του υλικού. Με τον όρο «εμπορική χρήση» εννοείται αναπαραγωγή ενός έργου με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το εμπορικό κέρδος και τη χρηματική αποζημίωση. Για υλικό που ανήκει σε άλλους δικτυακούς τόπους ή/και αφορά στα δικαιώματα τρίτων, εναπόκειται στους χρήστες να επιβεβαιώσουν αν το περιεχόμενο των δημιουργών τους προϋποθέτει επιπλέον περιορισμούς. 
 
Δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση, διασκευή, διαστρέβλωση, καταστροφή και κακόβουλη χρήση του περιεχομένου Ψ. Μ. Β. Χρήστες που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, το πράττουν με δική τους ευθύνη και είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει.
 
Οι χρήστες του δικτυακού τόπου αναγνωρίζουν και συμφωνούν ότι το Ψ. Μ. Β. δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα των εξωτερικών δικτυακών τόπων και δεν προσυπογράφει, ούτε είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόν ή άλλο υλικό που βρίσκεται ή είναι διαθέσιμο μέσω των εν λόγω δικτυακών τόπων. Επιπλέον, οι χρήστες αναγνωρίζουν και συμφωνούν ότι το Ψ. Μ. Β. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά του χρήστη από τη χρήση ή την εξάρτησή του από οποιοδήποτε περιεχόμενο, προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθεται από ένα εξωτερικό δικτυακό τόπο.
 
Σημειώνεται, ότι το Ψ. Μ. Β. είναι ένα ανοικτό σύστημα σε εξέλιξη και δύναται να τροποποιείται/αναθεωρείται χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι χρήστες αξιοποιούν τις πληροφορίες (στοιχεία) που εμπεριέχονται στο Ψ. Μ. Β., με δική τους ευθύνη και οι διαχειριστές του Ψ. Μ. Β. ουδεμία ευθύνη φέρουν.
 
Νίκος Π. Πετρόπουλος
Συντονιστής Επιτροπής Ψ. Μ. Β.
 
Πληροφορίες: 
 
-Νίκος Π. Πετρόπουλος, Συντονιστής Επιτροπής Ψ. Μ. Β.
Δωδεκανήσου 30, Αθήνα 11363, Αθήνα. 
Ε-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
-Άγγελος Μπιστόλας και Άννα Μαρτίνου, Μέλη της Επιτροπής Ψ.Μ.Β.
Ψαρρών 32, Αιγάλεω 12244, Αττική
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
-Αγγελική Κατσαφάνα, Μέλος της Επιτροπής Ψ. Μ. Β.,
Βλαχοκερασιά 22016, Αρκαδίας
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια Νέα Σελίδα