ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑΣ

Αγγλικά Το παρόν Site εχει κατασκευαστεί σε πλατφόρμα Joomla 3.6.5. η οποία αποτελεί ελεύθερο λογισμικό υπό την άδεια EDL - "Content is available under Joomla! EDL unless otherwise noted. Joomla!® is a registered trademark of Open Source Matters, Inc."

Το περιεχόμενο αποτελείται από κείμενα σε γραμματοσειρα Trebuchet Ms, μεγέθους 10, 12, 18 & 32), από φωτογραφίες σε μορφή jpg & png, αναγωρίσιμες από την συντριπτική πλειοψηφεία των internet & photo browsers.

Στις περιηγήσεις των υποενοτήτων χρησιμοποιείται η τεχνολογία Flipping book, η οποία χρησιμοποιεί flash plugin, το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε, αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο, από εδώ (https://get.adobe.com/flashplayer/).

* Πρόσβαση στο Φλίπινγ Μπουκ επιτυχγάνεται με δύο τρόπους.

  • Στον πρώτο τρόπο, κάνετε κλικ σε μία από τις 31 υποκατηγορίες (υπομενού) που σας ενδιαφέρει. Αυτό σας μεταφέρει στο πλήρες κείμενο της σχετικής εισαγωγής, στο οποίο έχει ενσωματωθεί μια εικόνα (φωτογραφία) του εξώφυλλου. Στη συνέχεια, πατάτε είτε στην εικόνα είτε στη σύνδεση στο τέλος της εισαγωγής, για να μεταφερθείτε στο σχετικό φλίπινγ μπουκ.
  • Στον δεύτερο τρόπο, κάνετε κλικ σε μία από τις 6 βασικές κατηγορίες μενού που σας ενδιαφέρει. Αυτό σας μεταφέρει σε μια σελίδα με όλες τις υποκατηγορίες της σχετικής κατηγορίας. Κάθε υποκατηγορία συνοδεύεται από ένα μέρος της αντίστοιχης εισαγωγής, μια εικόνα του εξώφυλλου και την εντολή «περισσότερα» για το υπόλοιπο κείμενο της αντίστοιχης εισαγωγής. Κάνοντας κλίκ στην εικόνα, μεταφέρεστε απευθείας στο φλίπινγ μπουκ. Κάνοντας κλικ στην εντολή «περισσότερα», μεταφέρεστε στο πλήρες κείμενο της σχετικής εισαγωγής. Για να μεταφερθείτε στο φλίπινγκ μπουκ ακολουθήστε τα βήματα της πρώτης διαδρομής.

Αφού έχετε μεταφερθεί στο φλίπινγκ μπουκ, θα βρείτε διάφορα εργαλεία για πλοήγηση, μεγέθυνση, αναζήτηση και sharing, στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Στα πολυσέλιδα φλίπινγκ μπουκ, μπορείτε να πάτε σε μια συγκεκριμένη σελίδα εισάγοντας τον αριθμό της σελίδας στο χώρο των σελίδων και στη συνέχεια πατώντας το «enter».

Aρκετα flipping books έχουν links που οδηγούν σε αρχεία Pdf.
Αν δεν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Adobe Acrobat reader, εγκαταστήστε το από εδώ (https://get.adobe.com/reader/).
Αφού "ανοίξετε¨τα αρχεία, μπορείτε, όπου και εάν χρειάζεται, να μεγεθύνετε τα αρχεία , αξιοποιώντας τα σχετικά εργαλεία του Adobe Reader, που εμφανίζονται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

Ολες οι παραπάνω εμπορικές ονομασίες, Adobe Flash, Adobe Flash plugin, Adobe Acrobat Reader, αποτελούν κατοχυρωμένη ιδιοκτησία της Adobe Systems Incorporated.

Tα περισσότερα videos, είναι ήδη αναρτημένα στο YouTube. Αν για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιούνται προφανώς πρέπει να εγκαταστήσετε το πακέτο video codecs που αναλογεί στο σύστημά σας, από εδώ (https://www.mediaplayercodecpack.com/)

Αν θέλετε, μας στέλνετε απορίες ή προτάσεις τεχνικού περιεχομένου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μια Νέα Σελίδα