ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑΣ

Δημοσιεύουμε σήμερα τρεις ανακοινώσεις που έγιναν από μέλη της Επιτροπής Ψηφιακού Μουσείου Βλαχοκερασιάς, Νίκο Π. Πετρόπουλο, Άννα Μαρτίνου και Άγγελο Μπιστόλα, κατά την παρουσίαση του Ψ. Μ. Β. στην Αθήνα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Πλατεία Κάνιγγος. 

Παραβρέθηκαν περίπου 100 συμπατριώτες και φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ήταν ένας βουλευτής Αρκαδίας,

ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε., πρόεδροι ομοσπονδιών συλλόγων Αρκαδίας, ο π. Διευθυντής του ΟΗΕ στο Γραφείο της Αθήνας και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφικά υλικό, για τους ομιλητές και τους παρόντες θα βρείτε στις τρεις ανακοινώσεις. Ευελπιστούμε ότι η δημοσίευση των σχετικών παρουσιάσεων θα συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση για το εύρος,  τον πλούτο και το βάθος του περιεχομένου του Ψ.Μ.Β.,  για τη σημασία διατήρησης της τοπικής ιστορίας  και ταυτότητας την εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νεότερης μετανάστευσης, καθώς και για την πλοήγηση στο Ψ. Μ. Β. Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση του κ. Πετρόπουλου καλύπτει  περιληπτικά της τοποθετήσεις των δύο μελών της Επιτροπής, Αγγελικής Κατσαφάνα και Μαρίας Κοπίτα, που για λόγους ανωτέρας βίας  αδυνατούσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση της Αθήνας.

Νίκος Πετρόπουλος
Συντονιστής Επιτροπής Ψ. Μ. Β.

Ομιλία
Νίκου Πετρόπουλου
Ομιλία
Άννας Μαρτίνου
Ομιλία
Άγγελου Μπιστόλα
Δρ. Κοινωνιολογίας
Πανεπιστημιακός
Καθ. Αγγλικής και Ελληνικής Φιλολογίας, 
π. Σύμβουλος Εκπαίδευσης    
Δάσκαλος, π. Σύμβουλος
Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
& π. Πρόεδρος του Συλλόγου Βλαχοκερασιωτών Αττικής.
    


                                                                         

Μια Νέα Σελίδα