ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑΣ

 ef.xronis.jpgΟ Στάθης Χρόνης, γιός του Νικολάου και της Κωνσταντίνας Χρόνη γεννήθηκε στην Βλαχοκερασιά Αρκαδίας το 1972. Αποφοίτησε από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Βλαχοκερασιάς και από το Λύκειο Τεγέας το 1989.

Το 1989 εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στο Κτηνιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε, με την ταυτόχρονη περάτωση των σπουδών του στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1995.

Έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από όλα τα στρατιωτικά Σχολεία που προβλέπονται για τον βαθμό και την ειδικότητά του.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιτελών του Στρατού Ξηράς (2011) και της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (2013).

Κατόπιν μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην Κτηνιατρική Σχολή απέκτησε την ειδικότητα του Μικροβιολόγου Τροφίμων. Έχει συμμετάσχει με περισσότερες από είκοσι επιστημονικές εργασίες και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει πέντε δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Βλ. μερικές παρακάτω).

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις του Υγειονομικού Σώματος, σε Μονάδες Υγειονομικού, ως διευθυντής του Αποσπάσματος Κτηνιατρικής Υποστήριξης του 492 ΓΣΝ και ως επιτελής σε εθνικά επιτελεία και στην ISAF (Αφγανιστάν) με κύριο αντικείμενο την υγιεινή τροφίμων και την προληπτική ιατρική. Είναι νυμφευμένος και έχει μία θυγατέρα.

Στάθης Ν. Χρόνης
15/02/2015

Δείγμα του έργου του

 

Δείγματα έργου Ευσταθίου Χρόνη